top of page
IMG_0750_edited_edited.jpg
Van meltdown naar mijn Essentie!

Twee jonge kinderen, een gezin, een contract voor 28 uur in de Corparote Wereld, echter meer dan full-time werkend. Verantwoordelijk voor de grootste klant van het bedrijf, meerdere teams aansturend en een levendig sociaal leven.

Lange tijd leek dit mogelijk. Ik was namelijk opgegroeid met het motto: "Kan niet, bestaat niet". Ik vond het heel normaal om me helemaal te pletter te werken voor iedereen, zowel thuis als op mijn werk.

En toen in 2011, na meer dan 20 jaar keihard werken, voelde ik niks meer. De koek was op. Het licht ging uit. Een totale meltdown op zowel fysiek, emotioneel en mentaal niveau deed mij volledig tot stilstand komen. 

Alle signalen die mijn lijf mij keer op keer gaf heb ik lange tijd genegeerd. Totdat mijn lijf mij vertelde: zo gaat het niet langer. Dit kan en mag anders!

Wat volgde was een ware ontdekkingstocht van introspectie. Een reis met veel vallen en opstaan. Van bewustwording, heling en uiteindelijk enorme persoonlijke groei. 

 

Een reis waar mijn transformatief- en helingwerk van de afgelopen twee decennia uitgegroeid is tot mijn Soulwerk. 

Al hetgeen ik ervaren en geleerd heb deel ik sinds de geboorte van Soul Practice in 2017 via mijn groepstrajecten, One-on-One's en workshops dolgraag met jou.

Zodat jij ook een leven gaat beleven wat past wie jij van oorsprong bent!

 

Zie mij als jouw persoonlijke sparrings- & guidance partner.

" Michèle kwam op mijn pad in november 2019. Wat een liefde en vertrouwen straalt deze vrouw uit. Samen gingen wij op reis. Ik gun iedereen, die er echt voor wil gaan in het leven, op pad te gaan met Michèle. "

Elsbeth Rispens

SH-Fotografie-26.jpg
I am here & happy to guide, inspire & uplift YOU!

Vanuit een holistische zienswijze begeleid ik je met hart en ziel in jouw bewustzijns- en ontwikkelingsproces. Ik ben praktisch en experimenteel ingesteld. Het leven zelf is mijn ware leermeester. Onderzoeken wat wel en niet werkt brengt mij wijsheid.

 

Dit betekent dat ik zelf vaak 'moet' vallen en weer opstaan. Voor mij geldt: 'falen' = 'succes' behalen. Op alle facetten van mijn leven. Het is een heel natuurlijk en onmisbaar onderdeel van mijn groei- en transformatieproces dat ik heb leren omarmen en koesteren.

Dit leidt ertoe dat ik jou, op basis van gelijkwaardigheid en vanuit eigen ervaring, de weg kan wijzen. Jou met liefde - als jij het aandurft, daar voor open staat en totally ready bent - begeleid, uplift en inspireer. 

 

Mijn werk- en levenservaring in de corporate wereld gecombineerd met de kennis & passie voor energetisch werk, Human Design en holistisch coaching deel ik heel graag met jou! Ik begeleid je met liefde op een stukje van jouw levenspad.

Intuïtief reik ik je praktische en innovatieve oplossingen aan en breng je graag in contact met  jouw lichaamsbewustzijn.

 

Dankbaar maak ik daarbij gebruik van een schat aan ervaringswijsheid, mijn heldere vermogens en een variatie aan tools en technieken geheel afgestemd op jouw persoonlijke proces en natuurlijke behoefte.

 

Zodat jij, uniek als je bent, jouw leven kan vormgeven zoals dat van nature bij jou past. En jij je thuis voelt bij jezelf. 

En je jouw leven beleeft in verbinding met jouw unieke Spirit.​​ Voel je warm welkom ♡.

Warme ♥-e groet, Michèle

Holistisch Life Coach & Energetisch Begeleider

cliff-gfba1efc57_1920.jpg
Afbeelding1.png

 ‘A woman on a mission’ 

 

" Ik heb Michèle leren kennen als een vrouw die dicht bij haar gevoel staat, dicht bij zichzelf is en vandaaruit liefde en compassie heeft voor ieder die haar hulp vraagt.  Een zeer bekwame Energetisch Begeleider en Therapeutic Healer. Professionaliteit en kundigheid staan bij haar voorop, met altijd het welzijn voor haar cliënten op de eerste plaats. "

Olga Frinking 

I am here to guide your new World into being.

To lead you back HOME into yourself.

Meren foto 1 .jpg
Durf jij kleur te bekennen?

Om je Spirit te ontwaken, jezelf te zien en zijn vergt lef, kwetsbaarheid en een diep vertrouwen.

 

En ook zachtaardige daadkracht, overgave en oprechte toewijding.

 

Het verlangt een gezonde dosis (zelf)liefde, het vermogen te kijken met andere ogen en een verruimd lichaamsbewustzijn. 

Durf jij kleur te bekennen? Heb jij de moed jouw grenzen te verkennen en verleggen? Jouw eigen-wijze en unieke Zielspad te lopen? 

 

En ontvang je graag diepgaande, hartgedragen en praktische begeleiding?

Ik neem je heel graag mee op ontdekkingsreis naar jouw innerlijke wereld. Naar ongebaande paden en oneindige mogelijkheden. En begeleid je graag in jouw transitie naar een geheel nieuw tijdperk.

I love to guide, inspire & uplift you to activate your unique & infinite potential.

 

So you can share the best of you with the World.

bottom of page