top of page
IMG_3879.JPG

With me it's more about YOU!

Hai, it's me. Michèle. Nice to meet you!

 

Creator van Soul Practice. Mijn natuurlijke stijl: open-minded, intuïtief & down to earth. En ook direct & doortastend met een vleugje humor en een tikkie rebels.

 

Sinds de geboorte van Soul Practice in 2017 bewandel ik meer en meer mijn unieke Zielspad.

En net als jij ben ik op reis. Een reis waar mijn transformatief- en helingwerk van de afgelopen twee decennia uitgegroeid is tot mijn Soulwerk. 

​Vanuit een holistische zienswijze begeleid ik je met hart en ziel in jouw bewustzijns- & ontwikkelingsproces. Ik ben praktisch en experimenteel ingesteld. Het leven zelf is mijn ware leermeester. Onderzoeken wat wel en niet werkt, daar ligt mijn wijsheid.

 

Dit betekent dat ik zelf vaak 'moet' vallen en weer opstaan. Voor mij geldt: 'falen' = 'succes' behalen. Op alle facetten van mijn leven. Het is een heel natuurlijk en onmisbaar onderdeel van mijn groei- en transformatieproces dat ik heb mogen leren omarmen.

 

Zie mij als jouw persoonlijke sparrings- en partner.

I am here & happy to guide & uplift you

Dit leidt ertoe dat ik jou, op basis van gelijkwaardigheid en vanuit eigen ervaring, de weg kan wijzen. Jou met liefde - als jij het aandurft, daar voor open staat en totally ready bent - begeleid, uplift & inspireer. 

 

Mijn werkervaring in de corporate wereld gecombineerd met de kennis & passie voor energetisch werk & holistisch coaching deel ik heel graag met jou! Ik begeleid je met liefde op een stukje van jouw levenspad.

Intuïtief reik ik je praktische en innovatieve oplossingen aan en breng je graag in contact met de magie van jouw lichaamsbewustzijn.

 

Dankbaar maak ik daarbij gebruik van een schat aan ervaringswijsheid, mijn heldere vermogens en een variatie aan tools en technieken geheel afgestemd op jouw persoonlijke proces en natuurlijke behoefte.

 

Zodat jij, uniek als je bent, jouw leven kan vormgeven zoals dat van nature bij jou past. En jij je thuis voelt bij jezelf. 

Voel je warm welkom! Voel je thuis bij Soul Practice ♡.

Warme ♥-e groet, Michèle

Holistisch Life & Transformatie Coach

I am here to guide your new World into being.

 

To lead you back HOME into yourself.

Durf jij kleur te bekennen?

Om jezelf te zien en zijn vergt lef en een diep vertrouwen. Zachtaardige daadkracht, overgave en oprechte toewijding.

 

Het verlangt onvoorwaardelijke (zelf)liefde, het vermogen te kijken met andere ogen en een verruimd lichaamsbewustzijn. 

Durf jij kleur te bekennen? Heb jij de moed je grenzen te verkennen en verleggen? Jouw unieke Zielspad te lopen? En ontvang je graag diepgaande, hartgedragen en praktische begeleiding?

 

 

 

Ik neem je heel graag mee op ontdekkingsreis naar jouw innerlijke wereld. Naar ongebaande paden en oneindige mogelijkheden. En begeleid je graag in jouw transitie naar een geheel nieuw tijdperk.

Meren foto_edited.jpg
bottom of page