top of page
Mooie woorden van verschillende Soul reizigers
IMG_0870_edited.jpg

" Michèle is een bijzondere vrouw die de innerlijke kracht van mensen ziet, erkent en stimuleert. Enige tijd geleden stond ik op een kruispunt in mijn leven. Ik stond voor de keuze om voor een vaste baan te gaan (zekerheid) of om 100% te kiezen voor ondernemerschap.

 

Na de bemoedigde woorden en scherpe vraagstellingen van Michèle heb ik gekozen om mijn eigen droombaan te creëren. Sinds ik deze stap heb genomen komt alles naar mij toe. Alsof het zo moest zijn. "

 

Tessa Verschuijten

Tessa Verschuijten, foto_edited.jpg
Puck Wolsink.JPG

" Michèle laat mij inzien en voelen dat ik de huidige generatie kinderen, jongeren en hun ouders iets waardevols te bieden heb. Door de sessies met Michèle voel ik meer zelfvertrouwen en lijkt mijn stip op de horizon veel dichterbij.

"Dream big”  is haar motto, dat geeft mij moed en daadkracht. Het is haar kwaliteit om mee te denken en tegelijkertijd de regie en autonomie bij mij te laten. Ze is betrokken, weet op een zeer prettige manier de focus van onze gesprekken vast te houden en heeft verfrissende humor. Wat ben ik dankbaar dat deze mooie, lieve en warme vrouw op mijn pad gekomen is! "

Puck Wolsink

RianneReinartz.jpg

" Michèle laat je op een warme, meedenkende manier zien hoe je in jouw eigen kracht kunt staan. Ze luistert intens en weet precies aan te geven waar je jezelf tegenhoudt. Ook geeft ze je belangrijke handvaten om stappen te maken in de juiste richting. Michèle is intuïtief, geduldig en flexibel waardoor alles afgestemd is op jouw behoeften op dat moment. Naast de geweldige begeleiding heb ik Michèle leren kennen als een toegankelijke, vriendelijke en sterke vrouw waar de deur altijd open staat. "

Rianne Reinartz  

Marjolein van Mierlo, foto.jpg

" Ik heb verschillende malen Michèle bezocht en de sessies waren keer op keer bijzonder. Michèle creëert een veilige & liefdevolle omgeving, waardoor er alles mag zijn. Alleen dat is al zo waardevol! Zij heeft de gave om je volledig tot rust te laten komen. Bovendien is haar rugzak gevuld met ontzettend veel kennis & methoden. Persoonlijk vond ik het prettig dat zij zich makkelijk kan inleven in mijn werk- als privéleven.

 

Michèle doorziet alles snel. Daardoor werden dieperliggende oorzaken en bepaalde blokkades opeens helder voor mij. Wat mij vooral bij staat, is dat Michèle op energetisch niveau bij je in lijkt te checken. Haar lichaamswerk maakt van alles los en ik voelde letterlijk de energie weer door mijn lichaam stromen. Heerlijk! 

Na de sessies merkte ik dat alles steeds meer op zijn plek viel. Alsof ik weer mijn koers had gevonden. Ook ervaarde ik dat ik minder in mijn hoofd zat én volop kracht & energie had om beslissingen te nemen die mij dienen. Michèle heeft mij echt uitgenodigd om mezelf meer centraal te zetten. Op momenten dat ik voel dat ik het nodig heb, kan ik altijd bij haar terecht. Dankjewel voor de mooie ervaringen en fijne gesprekken, echt een aanrader! " 

Marjolein van Mierlo

Jeanielle van Osnabrugge, foto.jpg

" Michèle is naast een hele warme invoelende persoonlijkheid, ook een vakkundig en doortastend Coach en Energetisch Begeleider. Zij beheerst vele technieken om mij ondersteunen, laten ontwikkelen en leven vanuit mijn hart. Ze stelt mij op mijn gemak en in alle veiligheid, onderzocht ik samen met haar, welke stappen ik kan zetten.

 

Michèle houdt mij een spiegel voor, zonder dat dit ongemakkelijk voelt. Ze is intuïtief en tegelijkertijd een vrouw van de wereld, die met beiden benen op de grond staat. Michèle neemt altijd alle tijd voor mij, werkt volgens duidelijke procedures en toch is het traject helemaal op mij en mijn proces afgestemd. "

Jeaniëlle van Osnabrugge

" Soul Practice, het is niet alleen de naam van de website van Michèle, het is ook wat ze je brengt. Wat is de praktijk van jouw Ziel? Het gaat hierbij om zingeving. Wat is de zin van de dingen die je doet en van de dingen die je overkomen? Het voelt vaak als toevallig, het is alleen dat Michèle allang weet dat niets voor niets je zomaar toe valt en op je pad komt. Je hiermee bezighouden, als je weet wat de reden is waarom iets op je pad komt, verbetert het de kwaliteit van je leven en je levensplezier.

 

Ik heb Michèle leren kennen als iemand die juist dan door vraagt. Want zo kom je tot ontdekkingen en antwoorden. En dat voedt op haar beurt weer je Ziel en je levenszingeving. Met een gerust hart kun je je ziel en zaligheid aan haar voorleggen; ze kent een onvermoeibare en positieve drive, ze luistert aandachtig (ook tussen de regels :-), werkt met zuivere intentie en ze is betrouwbaar. Ze doet wat ze zegt en ze zegt wat ze doet.

 

Een mens heeft altijd een doel nodig, groot of klein. Michèle kan je helpen je doel te vinden, hervinden of herformuleren. Met een inzichten en verfrissende kijk op je leven zal je ongetwijfeld je weg vervolgen ... Enjoy! "

Karin Groot

Karin Groot _edited.jpg
Marijke Verdoes.jpg

"Michele is een ware lieve vrouw. Ze is erg goed in luisteren, hoort ECHT wat je zegt. Je zegt nooit echt gekke dingen. Ze respecteert ten volle wat jij zegt, voelt of doet. Dat maakt een sessie zo mooi. Je kan veel delen in vertrouwen.

Ze maakt het verschil omdat ze zo mooi bij zichzelf kan blijven en toch ook weer betrokken met een ieder. Ze is duidelijk aanwezig in het goede.

Ook heeft ze de bereidheid om mensen op weg te helpen, daar waar ze dreigen vast te lopen in een situatie.

 

Michèle is een vrouw met een open groot hart en een hoog intelligent  vermogen wat ze tot het diepste in zal zetten voor de mensheid en de wereld

Warm aanbevolen.

 

Wat zijn woorden ... ze is gewoon voluit mens ... oprecht, betrokken, open, aanmoedigend, liefdevol, bezield, eenheid vormend, natuurlijk, creatief, gastvrij.

 

Marijke Verdoes

Vastgoedvrouwen-261_edited.jpg

 " Een bijzondere ontdekkingsreis naar het diepste van jezelf.

In een vertrouwde omgeving komt Michèle met haar expertise en

liefdevolle vragen al snel tot de kern.

Met waardevolle en soms verrassende inzichten tot gevolg. "

Susanna Thakoeri

SH-Fotografie-26.jpg

" Michèle kwam op mijn pad in november 2019. Wat een liefde en vertrouwen straalt deze vrouw uit. Samen gingen wij op reis. Ik gun iedereen, die er echt voor wil gaan in het leven, op pad te gaan met Michèle. "

Elsbeth Rispens

Afbeelding1.png

 ‘A woman on a mission’ 

 

" Ik heb Michèle leren kennen als een vrouw die dicht bij haar gevoel staat, dicht bij zichzelf is en vandaaruit liefde en compassie heeft voor ieder die haar hulp vraagt.  Een zeer bekwame Energetisch Begeleider en Therapeutic Healer. Professionaliteit en kundigheid staan bij haar voorop, met altijd het welzijn voor haar cliënten op de eerste plaats. "

Olga Frinking 

" Niks is te gek voor haar en als ik één woord aan haar zou moeten koppelen zou het LIEFDE zijn. Alles wat op haar pad komt of er al is neemt zij aan met liefde.

 

Ze neemt de tijd om naar je te om luisteren en rekt je praktische tools & technieken aan. Ze laat je vrij om alles wat je wil delen, te laten delen. Ik voel me fijn bij haar en ze laat je echt groeien en nadenken hoe je fijner in je eigen vel kan komen. 

 

Ze luistert, maakt samen met jou een plan en helpt. Als je iets niet begrijpt, probeert ze dit zo verfijnd mogelijk uit te leggen. Soul Practice is echt een veilige omgeving waar ik helemaal mijzelf kan zijn.

 

Michèle pakt altijd alles met liefde. Er zit in haar en achter haar bedrijf een echt groot hart! "

Irene Dokman

Irene Dokman, foto.jpg
Nadine Mathys.jpg

" Ik heb Michèle leren kennen als een warme persoonlijkheid met haar hart op de juiste plaats. Ik ervaar een energetische verbinding.  Ze laat me inzien dat ik het beste functioneer wanneer ik mijn hoofd, hart en gevoel op één lijn heb staan. Ik ervaar rust en een ontspannen sfeer als ik met haar werk!

Dank je wel, Michèle voor de inzichten die je me gaf en de oefeningen die we samen deden! Ik vind ze heel waardevol! "

Nadine Mathys

bottom of page