top of page

I am here & happy to guide, uplift & inspire YOU!

Hai, ik ben Michèle ... Eugenie Du ParandEen oer Hollandse lady met een Franse naam. 

In mijn jonge jeugdjaren was mijn bijnaam Mimauw. Mijn tweede bijnaam is Mickey, simpelweg omdat ik vroeger nogal eens streken uit haalde. 

 

Nu zijn er ook veel mensen die mij Mies, Mich of Dupie noemen, lekker kort en liefdevol bedoeld.  

En dan zijn er diegene die mij alleen bij mijn achternaam noemen ... Miss Du Parand, interessant :-)

Geboren en getogen in de historische stad Dordrecht. In het prachtige Flowerpower en magische jaar 1969, onder het fijngevoelige sterrenbeeld Vissen.

Mickey 1 _edited.jpg

With me it is more about YOU 

Meren foto 4 _edited.jpg

Ik houd ervan om 'hart to hart' connecties te creëren. Om kwetsbaar en met aandacht voor jou in het moment aanwezig te zijn.

 

Om de emotionele behoefte en energie van JOU te voelen, volgen en te voeden.

Een fijn besnaarde sensitieveling, dat ben ik. In de loop der jaren heb ik geleerd - door eindeloos te experimenteren, heel veel te vallen en weer op te staan - van mijn sensitiviteit mijn kwetsbare kracht te maken. 

Mijn eigen bronnen weet ik inmiddels te (h)erkennen en deze op een duurzame manier te koesteren, voeden en te behouden. Altijd meer te geven dan te ontvangen, met een big reminder naar mijzelf: ‘You can’t poor from an empty cup’. 

Heerlijk vind ik het om - als jij daar helemaal voor open staat en klaar voor bent - mijn 'lessons learned'- hetgeen werkt en ook niet werkt - met jou te delen.

 

Jou laat ik graag zien, ervaren en voelen wat er allemaal mogelijk is wanneer jij jouw kleurrijke en puurste potentieel beleeft. Je WARE sensitieve zelf omarmt. In contact komt met je zelf helende vermogen. Jouw uniekheid eert. En jouw natuurlijke levensritme voedt en volgt.

Oprecht. Magie wandelt je leven in ♡.

yoann-boyer-i14h2xyPr18-unsplash_edited.png

Let’s change the World together from your INSIDE-out! 
I am happy and love to guide your new World into being! 

En toen, bam! Hét keerpunt in mijn leven. 

Trotse moeder van twee prachtige krachtige eigenzinnige Nieuwetijds Kids (Tim 2001 & Romée 2005). Zij zijn de parels van mijn leven en veelvuldig mijn grootste spiegels.

 

De leukste vriendin van Edwin. Ik ben ook een dochter, (schoon)zus, vriendin en eeuwige student van het leven.

 

A Human BE-ing, just like YOU. 

Voordat ik in 2017 zelfstandig ondernemer van Soul Practice werd heb ik vanaf 1991 keihart gewerkt in binnen- & buitenland in de Hospitality & Hotelbranche. En in 1997 de switch gemaakt naar de Uitzendbranche.

Foto met z'n viertjes .JPG
Soul Practice_Beeldmerk_okergeel.png

Soul Practice

In 2011 was er hét keerpunt in mijn leven. Een totale fysieke, emotionele en mentale meltdown kondigde een geheel nieuw tijdperk aan. Dankbaarheid tot op de dag van vandaag voel ik voor dat moment. Het heeft mij uiteindelijk vleugels gegeven.

Mijn opgedane kennis, levenservaring en passie voor energetisch werk en coaching en de 20 jaar werkervaring in de corporate wereld combineer ik nu in de trajecten, workshops & evenementen bij Soul Practice

Live One-on-One begeleiding (off- 0f online)

Let's meet, see & feel what fit's you best! 

young-woman-g9df2e6cd2_1920.jpg

Purpose & Passions
traject

Nodig meer magie uit in jouw leven. Jouw persoonlijke bestemming geeft betekenis aan je leven.Je passies wijzen je in de juiste richting. Jouw unieke richting!

YExplore your
True Soul Colors 

Beleef jouw leven vanuit jouw unieke, pure & kleurrijkste talenten.Begeef je op de reis van jouw leven.Volg de paden van jouw dromen! En kleur ze in op een manier die alleen jou past!

sky-g1f2a28d19_1920.jpg

Soulful
Life Coaching

Verlang je naar meer bewustwording, helderheid en inzicht? Tijdens een coaching-reeks werken we samen aan jouw groei. Zie mij als jouw persoonlijke  sparrings- en guidance partner. I am here and happy to help you.

One-on-One-begeleiding - trajecten

Heb je vragen? Ben je nieuwsgierig? Wil je graag eens 1:1 sparren? Ik neem je graag mee op ontdekkingsreis 

 Plan hier jouw 'One-on-One' intro call in.  Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten en te inspireren. En luister graag naar jouw verhaal. Veel liefs, Michèle     

Heb je nog een paar minuten en wil je meer weten?  Lees dan verder >>

Unique.JPG

Meer voor JOU over mij.

Ik ben een ultieme voorbij de sterren dromer (een echte Vissen). Een zelf erkende introverte extravert en een kleurrijke multipotential. Een mensen mens verbinder (vooral ook met zichzelf) en een vindingrijke kansen en potentie spotter. Altijd een gemotiveerde win-win oplosser en zeker ook een betrouwbare harte-denker en doener. Soms tot vervelens aan toe een tomeloze positieveling. Een georganiseerde planner. En ik zie het bos (The Big Picture) en bomen (Small Details).

Meer voor JOU over mij

" Michèle kan je een spiegel voorhouden, zonder dat dit ongemakkelijk voelt. Ze is intuïtief en tegelijkertijd een vrouw van de wereld, die met beiden benen op de grond staat. Ze neemt alle tijd voor je, werkt volgens duidelijke procedures en toch is het traject helemaal op jou en jouw proces afgestemd. "                         
- Jeaniëlle - 

Jeanielle van Osnabrugge, foto.jpg
Tessa Verschuijten, foto_edited.jpg

" Michèle is een bijzondere vrouw die de innerlijke kracht van mensen ziet, erkent en stimuleert. Na de bemoedigde woorden en scherpe vraagstellingen van Michèle heb ik gekozen om mijn eigen droombaan te creëren. Sinds ik deze stap heb genomen komt alles naar mij toe. "          
- Tessa - 

De weg van surviving naar thriving.

Black Beach _edited.jpg

Tijdens mijn werk binnen Soul Practice maak ik dankbaar gebruik van een rijk leven aan ervaringen en de vele lessen die het leven mij gegeven heeft.

En ondanks dat ik er wel eens klaar mee was ... "Niets in het leven komt voor niets. En je krijgt niets in het leven wat je niet aankan." Mijn ervaring is dat het je at the end laat groeien & bloeien. Een innerlijk rijker mens voelt, tenzij juist gekanaliseerd. 

>> Zo maakte ik de reis van denken, moeten, doen en doorgaan naar meer voelen, willen, actie en flow.

>> Leerde ik mijn heldere vermogens (her)kennen, omarmen en inzetten op een voedende manier. Voor mijzelf, mijn omgeving en mijn klanten.

>> Heb ik mijn meltdown op mijn eigen unieke wijze overwonnen niet wetende of ik eerst in overspannenheid belandde of in een burn-out of vise versa. 

Van surving naar thriving

De kwetsbaarheid van (te) dienstbaar zijn.

Voor mijn total meltdown ging mijn tijd, liefde aandacht & energie naar het bedrijf waar ik werkte. Naar de baas, naar de klant, naar collega's. Never maakte ik de keus om dat zelfde te doen voor mijzelf.

 

Typisch een geval van gemaskeerd pleasegedrag. In need of goedkeuring en waardering. Gezien en gehoord willen worden. Bang om fouten te maken. 

Vanaf het jaar 2012 ging er een nieuwe wereld voor mij open. Ik investeerde veel tijd en geld in mijn (oneindige) reis van intense bewustwording, diepe heling en een immense persoonlijke groei ontsprong!

Ik volgde met zeer veel passie & vuur een diversiteit aan opleidingen, cursussen en workshops. Er kwamen wonderful teachers op mijn pad. En ik las ontelbare boeken en luisterde dito Podcast.

 

Elke nieuwe tool, techniek en therapie nam ik tot mij en integreerde deze in mijn leven. En leerde de flow van het leven kennen, volgen en waarderen. 

De opgedane kennis, ervaring en integratie over het zelf helende vermogen van de mens heeft een nieuwe dimensie aan mijn leven gegeven. 

blog.png
De kwetsbaarheidvan (te) dienstbaar zijn

I like to share my lessons learned with YOU!

De ontdekkingsreis heeft ervoor gezorgd dat ik heel wat conditioneringen diepgaand heb kunnen shiften.

Mijn please- en aanpassingsgedrag  heb ik omgevormd tot flexibiliteit. Mijn gehechtheid aan een harmonieuze omgeving heb ik geshift door de harmonie in mijzelf te bewaren.

Perfectionisme zet ik enkel nog in wanneer het mij dient. Althans, ik doe een goede poging keer op keer, want oh my wat is die hardnekkig :-)

Een obsessieve gehechtheid aan eerlijkheid en rechtvaardigheid plaats ik inmiddels in juiste en dienende proporties. En oh boy, wat een uitdaging dat is anno 2022 ...

Mevrouw altijd aardig willen zijn heb ik achter mij gelaten en omgetoverd voor liefdevolle ja's en compassievolle nee's.

Mijn sensitieve ZIJN in inmiddels mijn grootste kracht en leermeester.

En ondanks dat het zo nou en dan nog weer eens een uitdaging is heb ik mijn balans, de tools & technieken gevonden. En zijn de belemmerende patronen kansrijke mogelijkheden geworden. 

Mimauw.JPG
I ike t share my lessons learned with YOU

Benieuwd hoe ik jou hierin kan begeleiden? 

Verlang je naar meer helderheid, rust en ruimte zodat jouw puurste potentieel volledig tot bloei komt? En jij jouw bijzondere kleuren laat stralen.

 

Verlang je ernaar om vanuit verbinding en flow volledig en moeiteloos jezelf te zijn en jij jouw uniekheid laat fonkelen.

 

Voel je dat het tijd is je ware sensitieve zelf te laten schitteren?

 

Ervaar je een innerlijk weten dat het vrijervitaler en lichter kan. Alleen weet je nog altijd niet zo goed wat en hoe.

En ben je totally ready voor ‘your next step & deeper dive’ in jouw binnenste? Om jouw uniekheid te ontdekken. Om op een ontspannen manier en moeiteloos te ZIJN wie jij bent!

 

Meer Magie in jouw leven uit te nodigen en mee te stromen met de pure energie die jou van nature past.

Ik neem je heel graag mee op ontdekkingsreis.

Voel je warm welkom bij Soul Practice! 

Beeld4_SP_edited.jpg
Benieuwd hoe ik jou kan begeleiden?

Live One-on-One begeleiding (off- 0f online)

Let's meet, see & feel what fit's you best! 

Love & Live
your
Passions

Nodig meer magie uit in jouw leven. Jouw persoonlijke bestemming geeft betekenis aan je leven.Je passies wijzen je in de juiste richting. Jouw unieke richting!

Explore
your
True Soul Colors 

Beleef jouw leven vanuit jouw unieke, pure & kleurrijkste talenten.Begeef je op de reis van jouw leven.Volg de paden van jouw dromen! En kleur ze in op een manier die alleen jou past!

Soulful
Life
Coaching

Verlang je naar meer bewustwording, helderheid en inzicht? Tijdens een coaching-reeks werken we samen aan jouw groei. Zie mij als jouw persoonlijke  sparrings- en guidance partner. I am here and happy to help you.

Marjolein van Mierlo, foto.jpg

 " Michèle creëert een veilige & liefdevolle omgeving, waardoor er alles mag zijn. Ze doorziet alles snel. Daardoor werden dieperliggende oorzaken en bepaalde blokkades opeens helder voor mij. Ze heeft mij echt uitgenodigd om mezelf meer centraal te zetten. " 
- Marjolein -                                                      

 

IMG_3770.JPG

Zie en voel mij nog een laagje dieper. 

Ik ben verliefd op de Stilte, de geur van de vroege morgen, ochtendroutines en geniet van de flow van het leven.

Ik heb regelmatig rust, ruimte en alleen tijd nodig om te ontladen en op te laden, liefst in de natuur. To connect met mijn binnenwereld and just to BE. 

Ik heb een passie voor gezondheid, lekker, natuurlijk koken en mijn moestuin Je doet mij een groot plezier met een hele dag kokkerellen in de keuken. En een tafel vol heerlijks genietend van en met geliefden, familie en vrienden.

 

My Kids zijn my pride & joy. Ik geniet van de reis die zij maken. Ik ben verknocht aan 'Home sweet Home' en tegelijkertijd dol op reizen. Nieuwe plekken ontdekken, mensen ontmoeten, de energie ervaren.

 

En ik besteed mijn tijd graag aan yoga, meditatie en filosofische gesprekken. Ik houd van lezen en ben fan van Podcasts.

 

De natuur is als een spiegel voor mij. Lekker buiten zijn helpt mij mijn gedachten te ordenen door te tuinieren, fietsen, wandelen. Of heerlijk in de hangmat te liggen.

Regelmatig boek ik een day, 3-daagse of zelfs week retreat om heerlijk te resetten. Inclusief de Stilte ♡. Om opgeladen en met een lading aan de-conditionering en inspiratie mijn weg te vervolgen. En de opgedane kennis en inzichten daarna vol passie over wat wel werkt en niet met JOU te delen.

Zie en voel mij een laagje dieper

Always room to grow and reach for the stars!

Ook ik ben heerlijk en eeuwig in ontwikkeling in mijn volledig sensitief Vrouw ZIJN. De balans van het Leven intrigeert mij en ik wil graag begrijpen hoe de Wereld werkt. Vanuit zachtheid zet ik moedige stappen. Kijk ik naar en werk aan mijn verlangen naar onafhankelijkheid en constructief eigenbelang. Een nog dieper zelfbewust-ZIJN en liefdevolle zelfkoestering. Ik verlang ernaar om mijn soms nog overmatig geef-gedrag te downgraden. En leer graag nog verfijnder vertrouwen op mijn impulsen (ondanks de chaos in de buitenwereld).

Mickey 2_edited.jpg

Ik geloof in: Know theyself!

Investeer in jezelf, in jouw persoonlijke ontwikkeling and just be your Unique Beautiful Self. Daar geloof ik in.

Zet jezelf centraal! Zet jezelf in het middelpunt van jouw bestaan. Daar is waar je de balans hervindt en ervaart. Maak de beweging van binnen naar buten. Om vanuit een frisse nieuwe blik en jouw unieke plek met meer Zelf-bewustZIJN jouw pad te bewandelen.

Jouw leven te leven in jouw oorspronkelijke Licht!

 

Dan ben je van de grootst mogelijke toegevoegde waarde voor jezelf en de Wereld! En ervaar je meer rust en ruimte. Meer verbinding, meer flow. Meer vrijheid, vervulling & meer voldoening. 

Ook ik leer mijzelf nog elke dag weer steeds een laagje dieper kennen. Op dit moment duik ik diep in de leer van Human Design en laat mij daar graag in begeleiden. Om op een nog dieper level mijn conditioneringen te shiften en volledig in mijn Projector kracht te staan. 

 

De Wereld heeft het nodig. Heeft ook JOU nodig. Precies zoals je oorspronkelijk bedoeld bent te ZIJN! 

Puur. Uniek. Kleurrijk. Sensitief. Authentiek - helemaal JIJ! 

IMG_4742.jpg
Ik geloof in: Know theyself!

A big jump into the unknown!

Meren foto 1 .jpg

En die diepere innerlijke ontwikkeling gaat gepaard met een nieuwe creatie.

De hoogste tijd om al datgene wat mij gediend heeft met veel passie met jou te delen. Zodat ook JIJ volledig in jouw kracht komt te staan.

Lange tijd voelde ik een heel diep en intens hartsverlangen. Mijn droom was zo overweldigend groots.

En nu is mijn lang gekoesterde wens werkelijkheid. Mijn Ziel zingt, mijn hart gloeit en mijn buik danst.

En ondanks dat het onwijs spannend is voel ik het aan mijn hele BE-ing dat het dé tijd is om het met JOU en de Wereld te delen.

Met een glimlach op mijn hart zet ik Soul Practice vol vertrouwen in het licht. 

A big jump into the unknown
Vastgoedvrouwen-261_edited.jpg

" Een bijzondere ontdekkingsreis naar het diepste van jezelf. In een vertrouwde omgeving, komt ze met haar expertise en liefdevolle vragen al snel tot de kern. Met waardevolle en soms verrassende inzichten tot gevolg."                  
- Susanna 
 - 

Ready for your next step & deeper dive in Life?

Ready for your next step & deeper dive into yourself?

Samen met een aantal fantastisch enthousiaste bezielde Early Adaptors zijn Soul Practice & ik in 2021/2022 jaar op een heerlijke ontdekkingsreis geweest.

Met heel veel liefde & passie heb ik hen begeleid tijdens het ‘Explore your True Soul Colors' traject.

Gedurende deze periode is ook de Soul Practice Academie geboren & uitgegroeid tot een inspirerende online omgeving.

Binnenkort start Soul Practice aan de volgende editie van dit toffe traject. Om samen op reis te gaan. Zodat ook jij your next step & deeper dive in Life’ neemt.

 

Om te groeien en te bloeien. Samen ♡

Benieuwd wat de trajecten van Soul Practice voor jou en jouw leven kunnen betekenen? 

Boek jouw One-on-One intro call in en dan gaan we samen in gesprek. Voel je warm welkom. 

Meren foto 5.jpg
cliff-gfba1efc57_1920_edited.jpg

Make time ‘to make your Soul happy'.
Ga mee samen op een Magische reis.
Exploreer. Experimenteer. Evolueer.

Soul Practice Academy 

IMG_1004_edited.jpg

Voel je warm welkom in een magische ruimte.

Waar jouw unieke energie haar weg vindt.

Met veel Liefde heb ik een plek gecreëerd.

Waar alles er mag zijn.

Laat je mee stromen op het ritme van jouw leven.

Leer jouw beweging kennen.

Je bewandelt de weg.
Waar je jouw gevoel en intuïtie volgt.

Meer vanuit je warme hart.

Je reist door jouw innerlijke landschap.

Waar je kiest voor jouw kleurrijke talenten.

Meer vanuit je oorspronkelijke essentie.

Je neemt de afslag.
Waar je lichtheid en alignment ervaart.

Meer vanuit je zuivere bron.

De weg waar je helderheid ervaart wat voor jou écht belangrijk is. Bewust kiest voor datgene wat van nature bij jou past. Afgestemd op jouw natuurlijke flow.

De weg waar je jezelf Liefdevol centraal stelt.
Waar moeiteloos je oorspronkelijke zelf ZIJN natuurlijk voelt. Om van daaruit de ander te ontmoeten en begroeten.

Een tijdloze ontdekkingstocht.

Met ruimte voor jezelf.

Ervaar verwondering.

Proef jouw pure beZIELing.

Let’s meet, enjoy and flow ....

Een magische ruimte
Ik kijk er enorm naar uit samen op reis te gaan en 
verwelkom jou héél graag in één van de zalige Ziels trajecten.

Voel je warm welkom! Voel je thuis! ♥♥♥

Welkom, schrijf je hier in voor de speciale VIP lijst

Wil jij héél graag als allereerste op de hoogte gehouden worden van de  

nieuwste editie van het ‘Explore your True Soul Colors’ traject?

 

En ontvang je graag een aanbod met de meest waardevolle & onweerstaanbare bonussen en voordelige voorwaarden? 

∞ 

Zet je dan nu op de VIP lijst

Anker - VIP lijst
pexels-neosiam-676578.jpg

Let’s flow and unfold all your True Soul Colors.
Let's invite True Colors Soulful living into your Life!

Samen maken we méér Impact op de Wereld 

Bij iedere aankoop van 'Het Explore your True Soul Colors' traject doneert Soul Practice namens jou via Trees for All twee bomen.  

Zonder bomen is er geen leven op Moeder Aarde mogelijk. 

Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland. Zij steunen heel veel verschillende (her)bebossingsprojecten.

 

Zo maken wij samen - jij, Trees for All en Soul Practice - een massieve impact. En dragen we samen bij aan een gezonder klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden voor iedereen.

Onze Wereld heeft meer bos nodig. Voor nu is mijn keuze gevallen op een tweetal projecten:

∞ de herbebossing en agroforestry in de Boliviaanse hooglanden. Ik ben daar zelf geweest in 1998, een prachtig land om zuinig op te zijn.

∞ eetbare bossen in Nederland voor duurzame voedselproductie. 

We doneren aan Trees for All. Zij hebben al ruim 23 jaar ervaring met bosaanplant en - herstel.

 

Op deze wijze maken jij en ik direct een verschil in de Wereld. En zo maken we samen de Wereld elke dag een stukje bewuster ... mooier ... lichter.

 

Samen! Voor elkaar. Voor de Wereld!

download.png
bottom of page