top of page

Deze Podcast is speciaal voor jou!

IMG_3665.JPG

In deze gloednieuwe Podcast bewegen we mee met de energie, houden we het speels en wisselen we af.

 

De ene keer een korte inspiratie sessie, een verhaal, meditatie of visualisatie.

 

Een volgende keer deel ik graag iets met jou uit mijn persoonlijke reis. Mijn belangrijkste struggles en lessons learned. En hoe ik diepgaande shifts heb kunnen maken om mijn unieke Zielspad te lopen.

 

Om jou te inspireren je pure en kleurrijkste ware zelf te beleven, geven en te delen.

 

En om jou te helpen van jouw sensitiviteit jouw kracht te maken. Zodat ook jij jouw emotionele energie op een duurzame manier in alignment brengt.

En ik ga met mijn mede Soul reizigers in gesprek. Mensen die hun unieke pad bewandelen en op die manier een verschil maken in de Wereld.

 

Mensen die mij inspireren en veel voor mij betekenen op mijn reis.  Soul reizigers die een spiegel voor mij zijn en leven en/of werken vanuit hun unieke ware zelf of deze nog aan het ontdekken zijn.

 

Ik laat je graag met hen kennis maken. Welk pad zij bewandeld hebben in het verleden en welk pad zij nu bewandelen. Zij delen hun meest waardevolle lessen die zij along the way hebben geleerd met jou.

 

Kortom: unique people like you and me!​

Speciaal voor jou!

IMG_3838.JPG
IMG_3729.JPG

Wil je ook heerlijk baden in de oceaan van mogelijkheden en jouw unieke Zielspad lopen?

Boek hier jouw One-on-One call. Dan kijken we samen waar je nu staat, waar je behoefte aan hebt en op welke manier ik jou het beste kan begeleiden.

Voel je warm welkom! Voel je thuis ♡.

Veel liefs, Michèle 

PS: Heb je een vraag? Wil je je graag verdiepen in een onderwerp? Struggle je ergens mee? Of zijn er mede Soul reizigers die jou inspireren waarvan jij zegt: "Michèle, daar moet jij zeker mee in gesprek?" 

 

Let me know. I love to connect with YOU!

Connect with me here >>

Nieuws!

Wil je graag op de hoogte zijn van het allernieuwste aanbod en inspiratie ontvangen van Soul Practice?

bottom of page