top of page

Ready to dive deep together?

Ben je op het pad van persoonlijke ontwikkeling en wil je graag de regie over jouw leven blijvend in eigen handen nemen? Wil je graag op een praktische, hartgedragen en diepgaande manier begeleid worden tijdens jouw persoonlijke ontwikkelingsproces?

 

Samen bewandelen we de magische weg van bewustwording, heling en innerlijke groei. Een One-on-One begeleidingstraject waar je een diepe energetische duik neemt in jouw binnenste en jouw proces precies die ondersteuning ontvangt die het nodig heeft.

 

Zie mij als jouw persoonlijke sparrings- & guidancepartner. Ik stel jou de juiste en prikkelende vragen, jij beweegt stap voor stap richting je WARE zelf. En ervaart along de way steeds meer voldoening, helderheid, balans & energie!

IMG_3350.JPG

Ervaar meer vertrouwen, ontspanning, empowerment en vervulling.

One-on-One Coachings Traject.

The match for YOU?

Tijdens het One-on-One Coachings Traject werken we intensief en diepgaand samen aan jouw persoonlijke groei.

De opbouw van de sessies wordt afgestemd op de thema’s die zich aandienen en wat nodig is op dat moment. We sparren samen, analyseren je gedrag en het effect ervan op jouzelf en de omgeving en reflecteren hierop. Soms zullen we situaties nabootsen, verbinden het aardse met het energetische en oefenen om inzicht te krijgen en nieuw gedrag te ervaren.

De sessies koppelen we aan praktijkvoorbeelden en vragen die jij inbrengt. Tijdens de sessies stem ik mij af op jou, het grotere geheel en de energie van het moment.

Ik werk ervaringsgericht, zet de tools en technieken in die op dat moment het meest passend en ondersteunend zijn voor jou en moedig je aan om in beweging te komen om andere ervaringen te doorleven. De basis van waaruit ik werk in praktisch, hartgedragen en diepgaand.

Tijdens de sessies neem je voor jezelf aandachtspunten en opdrachten mee waar je tussen de sessies door mee aan de slag gaat.

 

In de eerste sessie nemen we de tijd voor het ontwerpen van de samenwerkingsrelatie om heldere verwachtingen te hebben naar elkaar. Vervolgens gaan we aan de slag met wat voor jou belangrijk is en worden de sessies ingevuld op maat en in lijn met jouw verlangens en behoeften.

Ervaar een vervuld en lichter leven in pure vrijheid.

Met meer helderheid, balans & energie!

Kennismaken

Ben jij benieuwd wie jij in essentie bent? Voel jij enthousiasme om aan de slag te gaan met jouw bewustzijnsontwikkeling, en persoonlijke groei? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens ons gesprek stem ik mij af op jou. Om te voelen of jij en ik resoneren. We kijken of samen'werken' met mij nu de meest dienende optie is voor jou.

Om te ervaren of wij, in het stadium van jouw leven en het pad wat jij graag wilt bewandelen, een match zijn.

Voel je warm welkom. Voel je thuis ...

Meren foto 1 .jpg
bottom of page