top of page
My favorites

Hier de links naar de boeken, apps, of gadgets die ik wel eens in mijn stories noem.

Sommige linkjes hebben een affiliate link. Ik doneer 25% van het bedrag die ik ontvang wanneer jij via deze link jouw product besteld aan Trees for All.

Keukenhofbos 1 .JPG

Op mijn reis van bewustwording, heling en innerlijke ontwikkeling zijn er heel veel liefdevolle en begaafde teachers op mijn pad gekomen. Soul reizigers die met (com)passie hun kennis, ervaring en wijsheid met mij gedeeld hebben. Waar ik ontzettend veel van geleerd heb en wat ik toepas in mijn dagelijkse leven.

 

De kennis, wijsheid, tools en technieken die ik van hen heb ontvangen  - in combinatie met mijn eigen levenservaring - pas ik met veel respect toe tijdens de coaching & begeleiding van cliënten.

 

Prachtige inspirerende opleidingen, cursussen, sessies, boeken, podcast, cards, sites, muziek, films en workshops hebben deze wijsheid voor mij nog verder verdiept. En nog steeds leer en ontwikkel ik. De reis van innerlijke groei & bloei is oneindig. 

Mijn favorieten deel ik hier graag met jou. Neem gerust een kijkje in deze oase van wijsheid voor jouw Ziel. Scroll door de Soul's Inspirations en laat je voeden en inspireren. Laat je leiden door je hart, je intuïtie of onderbuik gevoel en kies waar jij je prettig bij voelt en wat bij jou past. 

Wil je graag op de hoogte zijn van het allernieuwste aanbod
en inspiratie ontvangen van Soul Practice?

bottom of page