top of page
Keukenhofbos 1 .JPG

My favorites
Een oase van wijsheid en voeding voor jouw Ziel 
Coming soon ...

Op mijn reis van bewustwording, heling en innerlijke ontwikkeling zijn er heel veel liefdevolle en begaafde teachers op mijn pad gekomen. Soul reizigers die met (com)passie hun kennis, ervaring & wijsheid met mij gedeeld hebben. Waar ik ontzettend veel van geleerd heb en wat ik toepas in mijn dagelijkse leven.

 

De kennis, wijsheid, tools & technieken die ik van hen heb ontvangen  - in combinatie met mijn eigen levenservaring - pas ik met veel respect toe tijdens de coaching & begeleiding van cliënten.

 

Prachtige inspirerende opleidingen, cursussen, sessies, boeken, podcast, cards, sites, muziek, films en workshops hebben deze wijsheid voor mij nog verder verdiept. En nog steeds leer en ontwikkel ik. De reis van innerlijke groei & bloei is oneindig. 

Mijn favorieten deel ik hier graag met jou. Neem gerust een kijkje in deze oase van wijsheid voor jouw Ziel. Scroll door de Soul's Inspirations en laat je voeden en inspireren. Laat je leiden door je hart, je intuïtie of onderbuik gevoel en kies waar jij je prettig bij voelt en wat bij jou past. 

Let's flow, enjoy and thrive together in Unity!

Voel je warm welkom! Voel je thuis 

Wil je graag op de hoogte zijn van het allernieuwste aanbod
en inspiratie ontvangen van Soul Practice?

bottom of page