top of page

Wordt wie je bedoeld bent te zijn.

Human Design is een logisch, holistisch en wetenschappelijk systeem van zelfontdekking waarmee je kunt experimenteren, je bewustzijn verruimt en veranderingen kan doorvoeren. Het helpt je jezelf te zien, kennen en liefhebben, precies zoals je bedoeld bent te zijn.

​​Het is een mix van moderne Westerse en traditionele Oosterse wetenschappen. Human Design gaat over differentiatie. Wat maakt jouw energie anders dan anderen. Wat zijn jouw gaven, valkuilen, conditioneringen en talenten.

Op basis van jouw geboortedatum, tijd en locatie ontstaat er een unieke imprint die jou tot in de kleinste details laat zien wie jij in essentie bent.

IMG_3079.JPG
compass-7592447_1280.jpg

Vertrouwen op ons eigen unieke kompas is wat Michèle iedereen gunt! Haar warme persoonlijkheid in combinatie met haar kennis en eigen kwetsbaarheid maakt dat het heerlijk is om bij Michèle te zijn!

- Puck -

Welkom bij de Workshop 

Human Design

Je krijgt een introductie in het Human Design systeem en wat dit voor jouw eigen leven kan betekenen.

 

Je maakt kennis met de verschillende elementen in de Chart en ontvangt praktische oefeningen om direct zelf in de dagelijkse praktijk mee aan de slag te gaan.

 

Tijdens deze workshop ontvang je een helder beeld hoe je jouw innerlijke autoriteit kan vinden, begrijpen en ervaren.

 

Om er vervolgens mee te experimenteren en deze stap voor stap te implementeren in jouw leven.

" Michèle's enthousiasme is aanstekelijk en ze neemt je stap voor stap aan de hand in dit experiment. Hierbij neemt ze ook vooral zichzelf mee, waardoor het een overdracht wordt van doorleefde kennis en wijsheid. En dat geeft het zoveel meer waarde. "

Annemieke Verhorst

" Deze workshop is een aanrader voor iedereen die beter wil begrijpen waarom de ene persoon op een hele andere manier functioneert dan een ander. Voor iedereen die meer duidelijkheid wil krijgen over Human Design in het algemeen en je eigen blauwdruk in het specifiek. " 

Jeaniëlle van Osnabrugge

" Michèle is een open en enthousiaste vrouw met veel kennis van, en passie voor Human Design en dit weet ze op een fijne manier over te brengen. Ik ben echt veel wijzer en enthousiaster geworden. De workshop is een echte aanrader! " 

Annemieke Gerards

Schermafbeelding 2021-05-04 om 01.35.07.png

Are you ready to become
the full expression of yourself?

Human Design is de wetenschap van verscheidenheid.

Een logisch, holistisch en wetenschappelijk systeem wat jou tot in het kleinste details laat zien hoe en waar we van elkaar verschillen.

Een praktische tool om te experimenteren of en hoe dit systeem voor jou werkt. Een tool die jou in staat stelt weer of nog meer je eigen autoriteit te volgen en zijn.

" Michèle verstaat de kunst op een duidelijke, realistische en respectvolle wijze mij de spiegel voor te zetten. Dit proces is deels heel confronterend en tegelijkertijd vallen er zoveel puzzelstukjes op de juiste plaats. Hoe mooi is dat! "

Puck Wolsink

" Michèle is heel gedreven en vol passie. Ze weet mij heel diep te raken. Ik heb er dan ook veel aan gehad. Ik heb daardoor ook dingen leren voelen en ondernemen. Ik ben dankbaar voor de fijne workshop die ik van haar mocht ontvangen. " 

Marja Witteman

" Ik heb de workshop als heel prettig ervaren. Jouw enthousiasme spat er van af. Ik heb er veel van geleerd en het was bijzonder boeiend. Weer een stukje groei in het inzien wie ik ben en hoe ik handel ten opzichte van mijzelf en anderen. Dank je wel! " 

Ineke Bijwaard

Inhoud workshop

Je ontvangt ... 

> Een interactieve workshop met persoonlijke aandacht

> Een middag vol informatie, inspiratie en begeleiding

> Audio's met kennis over het Human Design systeem, ter voorbereiding & ondersteuning van jouw proces

> Praktische oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan

Na deze workshop  ... 

> Herken je hoe je volgens jouw Strategie & Autoriteit correcte beslissingen kan maken

> Ben je bekend met de verschillende elementen in je Chart 

> Heb je de tools & technieken in handen om jouw experiment te starten

> Ken je jouw persoonlijk blauwdruk in interactie met anderen

compass-7592447_1280.jpg

Je bent helemaal goed zoals je bent.
Jouw Design is precies hoe het bedoeld is te zijn.

Praktisch ... 

> Groepsgrootte max. 20 deelnemers

> Incl. twee consumpties en een gezonde versnapering

> Data: vrijdag 13 september 2024

> Tijd: 13.30 tot 17.00 uur

> Locatie: Hoofddorp, gratis parkeren

> Vergoeding € 59,00 (incl. btw) 

IMG_2609.JPG

Hartgedragen, praktische & diepgaande begeleiding

De kennis die ik deel is afkomstig van de bron, zoals door de grondlegger bedoeld en kennis die ik op heb opgedaan tijdens de opleidingen gevolgd bij de teachers van de International Human Design School.

 

Gecombineerd met mijn persoonlijke ervaring sinds 2017 met het Human Design systeem, mijn eigen experiment welke officieel na mijn reading startte in de zomer van 2021 en mijn ervaring als Holistisch Life & Transformatie Coach.

Eind augustus 2024 rond ik een intensief experttraject bij Sarah Leers af. Keer op keer stem ik mij nog nauwkeuriger af op de kennis, belichaam mijn Design steeds dieper en integreer Human Design op een natuurlijke wijze voor mijn klanten in mijn werk bij Soul Practice.

Mijn energie type: Projector, 3/5 profiel, autoriteit: Solar Plexus. Ik leer door veel te experimenteren, te vallen en weer op te staan. Ik deel vanuit enthousiasme, integriteit & gelijkwaardigheid mijn ervaringswijsheid graag met jou!

Liefs, Michèle

Aanmelden voor de workshop doe je hier!

Aanmelden Human Design Workshop

Aanmelden HD Workshop
_edited.jpg

Jouw Human Design experiment
on the move ...

>> Zie jouw krachten

>> Herken je conditioneringen

>> Voel en volg jouw passies

>> Ervaar alignment en flow

>> Manage jouw energie

>> Ervaar meer zelfvertrouwen​ en focus

>> Herken jouw magie en geschenken

>> Hervind jezelf na of voorkom een burn-out

>> Ontdek jouw patronen en creëer rituelen

>> Krijg meer regie over jouw eigen leven

bottom of page