top of page

" Michèle laat je op een warme, meedenkende manier zien hoe je in jouw eigen kracht kunt staan. Ze luistert intens en weet precies aan te geven waar je jezelf tegenhoudt. Ook geeft ze je belangrijke handvaten om stappen te maken in de juiste richting. Michèle is intuïtief, geduldig en flexibel waardoor alles afgestemd is op jouw behoeften op dat moment. Naast de geweldige begeleiding heb ik Michèle leren kennen als een toegankelijke, vriendelijke en sterke vrouw waar de deur altijd open staat. "

- Rianne - 

goldww_Tekengebied 1 kopie.png
Vastgoedvrouwen-261_edited.jpg

 " Een bijzondere ontdekkingsreis naar het diepste van jezelf.

In een vertrouwde omgeving komt Michèle met haar expertise en

liefdevolle vragen al snel tot de kern.

Met waardevolle en soms verrassende inzichten tot gevolg. "

- Susanna-

" Michèle doorziet alles snel. Daardoor werden dieperliggende oorzaken en bepaalde blokkades opeens helder voor mij. Michèle heeft mij echt uitgenodigd om mezelf meer centraal te zetten.

Marjolein

Marjolein van Mierlo, foto.jpg
Tessa Verschuijten, foto_edited.jpg

" Michèle is een bijzondere vrouw die de innerlijke kracht van mensen ziet, erkent en stimuleert. Enige tijd geleden stond ik op een kruispunt in mijn leven. Ik stond voor de keuze om voor een vaste baan te gaan (zekerheid) of om 100% te kiezen voor ondernemerschap.

 

Na de bemoedigde woorden en scherpe vraagstellingen van Michèle heb ik gekozen om mijn eigen droombaan te creëren. Sinds ik deze stap heb genomen komt alles naar mij toe. Alsof het zo moest zijn. 

- Tessa - 

Ready for your next step in Life? 

Heb je vragen? Ben je nieuwsgierig? Wil je graag eens 1:1 sparren?
Ik neem je graag mee op ontdekkingsreis. Plan hier jouw 'One-on-One' intro call in.  
Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten en te inspireren. En luister graag naar jouw verhaal.

Warme hart-e groet, Michèle

" Michèle helpt je jouw doel te vinden, hervinden of herformuleren. Met een inzichten en verfrissende kijk op je leven zal je ongetwijfeld je weg vervolgen ... Enjoy! "   
Karin 

Karin Groot _edited.jpg
Puck Wolsink.JPG

Michèle laat mij inzien en voelen dat ik de huidige generatie kinderen, jongeren en hun ouders iets waardevols te bieden heb. Door sessies met Michèle voel ik meer zelfvertrouwen en lijkt mijn stip op de horizon veel dichterbij.

"Dream big”  is haar motto, dat geeft mij moed en daadkracht. Het is haar kwaliteit om mee te denken en tegelijkertijd de regie en autonomie bij mij te laten. Ze is betrokken, weet op een zeer prettige manier de focus van onze gesprekken vast te houden en heeft verfrissende humor. Wat ben ik dankbaar dat deze mooie, lieve en warme vrouw op mijn pad gekomen is! "
- Puck - 

Your True Soul Colors Journey

Een intuïtief, voedend en transformerend Zielstraject. 
Nieuwsgierig wat dit traject voor jou en jouw leven kan betekenen? 
Ik neem je graag mee op deze ontdekkingsreis. Plan
hier jouw 'True Soul Colors' sessie in.  
Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten en te inspireren. 
En ben benieuwd waar jij naar verlangt.

Veel liefs, Michèle

 

Door in beweging te komen ontdek je zoveel meer!

Jeanielle van Osnabrugge, foto.jpg

" Michèle is naast een hele warme invoelende persoonlijkheid, ook een vakkundig en doortastend energetisch begeleider. Zij beheerst vele technieken om jou te ondersteunen, je te ontwikkelen en vanuit je hart te leven. Ze stelt je op je gemak en in alle veiligheid, onderzoek je samen met haar, welke stappen je kan zetten.

 

Michèle houd je een spiegel voor, zonder dat dit ongemakkelijk voelt. Ze is intuïtief en tegelijkertijd een vrouw van de wereld, die met beiden benen op de grond staat. Michèle neemt alle tijd voor je, werkt volgens duidelijke procedures en toch is het traject helemaal op jou en jouw proces afgestemd. "

- Jeaniëlle - 

" ‘A woman on a mission’ 

 

Ik heb Michèle leren kennen als een vrouw die dicht bij haar gevoel staat, dicht bij zichzelf is en vandaar uit liefde en compassie heeft voor ieder die haar hulp vraagt.  Een zeer bekwame Energetisch begeleider en Therapeutic healer.  Tijdens haar studie heeft ze keer op keer haar professionaliteit en kundigheid bewezen, met altijd het welzijn voor haar cliënten op de eerste plaats. "

- Olga - 

Afbeelding1.png
SH-Fotografie-26.jpg

" Michèle kwam op mijn pad in november 2019 bij ons gezamenlijke coach Michael Pilarczyk. Wat een energie, liefde en vertrouwen straalt deze vrouw uit. Samen gingen wij op reis en kwamen steeds dichter bij elkaar. Ik gun iedereen, die er echt voor wil gaan in het leven, op pad te gaan met jou.

Ik heb Michèle haar werkwijze mee mogen maken tijdens een thema bijeenkomst over Money Mindset. Ik ben altijd heel
goed met mijn hoofd maar wat geweldig als je hoofd, hart en buik combineert. Michèle heeft een hele plezierige stem. Elke keer als ik met Michèle in contact ben kom ik met meer energie thuis.
- Elsbeth - 

Ga mee op een intuïtieve ontdekkingsreis. Keer naar binnnen!

Maak stap voor stap deze zalige Zielsreis en ervaar een innerlijk verruimd en zuiver bewustzijn.

Creëer een heerlijke gezonde balans en een evenwichtige vitaliteit.

Kijk naar binnen. Leer jouw beweging kennen. Kom thuis bij Jezelf! 

En stroom in verbinding, vanuit speelsheid en in volle overgave mee met het leven.

 

Richting innerlijke vrijheid, meer voldoening, weldadige rust en zachte kracht

Let's meet, flow & enjoy!

Warme hart-e groet, Michèle

" Ik vond het een zeer bijzondere ervaring, en heel mooi middel om zo een probleem een plekje te kunnen geven, dan wel op te kunnen lossen. "
Denise 

Bloom_edited.jpg
Petra Croonenburg .jpg

" Ik heb samen met Michèle het 1ste jaar van de opleiding tot energetisch begeleider gevolgd. Vanaf het begin voelde het goed. We hebben samen veel opdrachten en oefeningen gedaan. Ik vond het altijd fijn om samen te oefenen omdat het veilig en vertrouwd voelde.

 

Michèle is spiritueel en aards en het fijn om mee te praten. Ik was dan ook graag haar opleidingscliënt bij het vervolg van de opleiding.

Hierdoor kon ik mezelf ook weer verder ontwikkelen. Ik ben blij dat ik Michèle heb mogen ontmoeten. Ze is een warme, liefdevolle vrouw, met heel veel goede positieve energie en liefde, en vooral kundig in haar werk.

- Petra - 

" Niks is te gek voor haar en als ik één woord aan haar zou moeten koppelen zou het LIEFDE zijn. Alles wat op haar pad komt of er al is neemt zij aan met liefde. "
Irene 

Irene Dokman, foto.jpg
Nadine Mathys.jpg

" Ik heb Michèle leren kennen als een warme persoonlijkheid met haar hart op de juiste plaats. Ik ervaar een energetische verbinding.  Ze laat me inzien dat ik het beste functioneer wanneer ik mijn hoofd, hart en gevoel op één lijn heb staan. Ik ervaar rust en een ontspannen sfeer als ik met haar werk! Dank je wel, Michèle voor de inzichten die je me gaf en de oefeningen die we samen deden! Ik vind ze heel waardevol!
- Nadine - 

" Michele heeft mij enorm geholpen wat meer helderheid te krijgen hoe ik langzaamaan zelf  meer balans kan creëren in mijn drukke gezinsleven. Dankbaar voor een heel waardevol gesprek.

- Susan - 

susan.png
Dominique Geerlings foto .PNG

" Als examen student heb je al genoeg stress te verduren, maar hoe dichterbij het komt hoe enger het wordt. Via via kwam ik in contact met ‘Soul Practice’ en heb ik een afspraak gemaakt. Michele was heel geduldig en luisterde veel terwijl ik vooral eerst veel te vertellen had. Ze stelde de juiste vragen waardoor ik de situatie vanuit een ander oogpunt zag. Ze heeft mij erg geholpen om mijn stress te verminderen waardoor ik rustiger mijn examen in ging. Al was ik altijd wat sceptisch over Bach Bloesem therapie, ik ben nu helemaal voorstander! Deze natuurlijke producten helpen erg goed op veel verschillende fronten! "
- Dominique - 

 Enthousiast, punctueel en een focus voor details”; dat zijn eigenschappen die Michèle heeft uitgedragen tijdens de organisatie van de lancering van een nieuw bedrijf waar ze onze locatie voor heeft geselecteerd. De afstemming van alle details ten behoeve van het programma en het persoonlijke contact hebben wij als zeer prettig en professioneel ervaren. Dank je wel voor de fijne en energieke samenwerking Michèle! "
- de Dyck - 

Bloom_edited.jpg
Bloom_edited.jpg

" Door een Mastermind te volgen met Michèle als Host hoopte ik meer zelfvertrouwen te krijgen om concrete stappen te zetten. En eensgezinde dames te treffen. Door de toegankelijkheid en de positiviteit van Michèle heb ik niet alleen meer zelfvertrouwen gekregen, maar ook meer inzicht in mijn eigen karakter. hierdoor kan ik bewuster stappen zetten. "
- Rianne - 

bottom of page