top of page
water_edited.jpg

Deep Dive Sessions

Ben je op het pad van persoonlijke ontwikkeling en wil je graag de regie over jouw leven blijvend in eigen handen nemen? Wil je graag op een praktische, hartgedragen en diepgaande manier gedurende 6 maanden begeleidt worden tijdens jouw experiment en in jouw de-conditioneringsproces?

 

Samen bewandelen we de magische weg van bewustwording, heling en innerlijke groei. Een 1-op-1 begeleidingstraject waar je een diepe energetische duik neemt in jouw binnenste en jouw proces precies die ondersteuning ontvangt die het nodig heeft.

 

Zie mij als jouw persoonlijke sparrings- & guidancepartner. Ik stel jouw de juiste en prikkelende vragen, jij beweegt stap voor stap richting je WARE zelf. En ervaart along de way steeds meer voldoening, helderheid, balans & energie!

Binnnekort meer informatie!

Hartgedragen, praktische & diepgaande begeleiding

De kennis die ik deel is afkomstig van de bron, zoals door de grondlegger bedoeld en de opleidingen die ik gevolgd heb bij een offficiële teacher van de IHDS.

 

Gecombineerd met mijn persoonlijke ervaring sinds 2017 met het Human Design systeem, mijn eigen experiment welke officieel na mijn reading startte in de zomer van 2021 en mijn ervaring als Holistisch Life & Transformatie Coach.

Op dit moment volg ik een intensief experttraject bij Sarah Leers om mij nog nauwkeuriger af te stemmen op de kennis, mijn Design dieper te belichamen en Human Design op een natuurlijke wijze verder te integreren in mijn werk bij Soul Practice.

Mijn energie type: Projector, 3/5 profiel, autoriteit: Solar Plexus. Ik leer door veel te experimenteren, te vallen en weer op te staan en deel vanuit enthousiasme, integriteit & gelijkwaardigheid mijn ervaringswijsheid graag met jou!

Liefs, Michèle

compass-7592447_1280.jpg

Ervaar een vervuld en lichter leven in pure vrijheid.

Met meer helderheid, balans & energie!

bottom of page