top of page
IMG_3363.JPG

Aanbod 

Voel je dat wij een match zijn? 

Bekijk hier mijn actuele aanbod & inspiratie.
Voel je warm welkom. Voel je thuis!

" The world is waithing for you.

Be brave. Be bright. Be bold.

Good luck, travel safe, travel light.

Just go, step by step! "

Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor een 1 op 1 ontmoeting
via Zoom over één van de coachtrajecten.Wil je graag meer informatie of heb je een vraag mail naar michele@soulpractice.nl

Coaching

Coaching

True Soul Colors

Voel je warm welkom in dit zalige individuele aardse Zielstraject. Kijk & keer naar binnen. En ontvang antwoord voor jezelf op de vraag: 
Wie ben ik?
Wie ben ik écht?

Lees meer >>

Purpose & Passions

Nodig meer magie uit in jouw leven. Jouw persoonlijke bestemming geeft betekenis aan je leven. Je passies wijzen je in de juiste richting. Jouw unieke richting! 
Lees meer >>

Soulful Life Coaching

Je wilt stappen maken in je leven. Een verandering teweeg brengen. Verlang je naar bewustwording, helderheid en inzicht? Tijdens een coaching-reeks werken we samen aan jouw groei.
Lees meer >>

Een bijzondere ontdekkingsreis naar het diepste van jezelf.

In een vertrouwde omgeving komt Michèle met haar expertise en liefdevolle vragen al snel tot de kern. Met waardevolle en soms verrassende inzichten tot gevolg.
Susanna

Ready for your next step in Life?

Heb je vragen? Ben je nieuwsgierig? Wil je graag eens 1 op1 sparren?

Ik neem je graag mee op ontdekkingsreis. Plan hier jouw One-on-One Intro call in.

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten & inspireren. En luister graag naar jouw verhaal.

Warme hart-e groet, Michèle

Human Design - Jouw authentieke bewustzijnskaart 

Een prachtig instrument voor zelfkennis & bewustwording. Eentje die alleen waardevol wordt  wanneer je er zelf in je dagelijks leven mee experimenteert. Human Design: een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: astronomie, Chinese I-Tjing, Joodse Kabbala, de Vedische Chakraleer, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica. Aan de hand van jouw geboortedatum, exacte -tijd en -plaats geeft het Human Design-systeem een handleiding voor je dagelijkse leven. Je ontdekt op welke vlakken je een authentieke bijdrage kunt leveren en hoe je keuzes kunt maken die je verder brengen in je ontwikkeling.
Boek hier jouw Human Design Exploration sessie >>

Human Design

Energiewerk

Energiewerk

Therapeutic Healing
of the Energic Body

Een eeuwenoude energetische behandeltechniek met de intentie om jouw energieveld in balans te brengen. Tijdens een Therapeutic Healing sessie werk ik via mijn handen op basis van jouw hulpvraag met jouw energieveld. Het werkt ondersteunend & stimuleert jouw zelfhelende vermogen.
Boek hier jouw sessie >>

Bach Bloesem
Remedie coach-sessie

Een Bach Bloesem Remedie sessie ondersteunt je om jouw gevoelens te verduidelijken. Bach Bloesem is in principe een zelfhulp remedie. Een neutrale kijk op jouw gevoelswereld werkt verhelderend en helpt jou bij het uitzoeken van de juiste Bach Bloesem Remedie.
Boek hier jouw sessie >>

Verstand, hart & Ziel
Focus coach-sessie

 Focussen is een techniek die wordt gebruikt om te leren luisteren naar de signalen van je lichaam tijdens bepaalde situaties & gebeurtenissen. Het is een manier om stil te leren staan bij automatismen en belemmerende gedachten los te laten. Intentie is dat verstand, hart en ziel met elkaar in contact komen.

Boek hier jouw sessie >>

Inspirations

Inspirations

GRATIS E-book

Wanneer ga jij doen wat je écht wilt? Wanneer neem jij het besluit om onvoorwaardelijk en volledig je intuïtie te volgen? Ga waar jouw hart sneller van klopt en creëer een leven wat van nature helemaal bij jou past! Download jouw gratis E-book: de 12 stappen om jouw passies te ontdekken en integreren in jouw leven!
Download hier >>

Library of Love & Light

Kom rondneuzen in 'My little Library of Love & Light'. Gewoon bij mij in de straat. Veel van de boeken, films en ander materiaal die mij veel kennis & inspiratie hebben gebracht staan voor jou klaar om van eigenaar te wisselen. Onder het motto: Take a book, leave a book: zet jouw boek er gerust voor in de plaats ♡. 

One-on-One Intro call

Voel jij een diep verlangen om je te ontwikkelen? Kijk jij ernaar uit een energetische duik in je binnenste te nemen? Maar heb je nog vragen en wil je graag eerst 1 op 1 sparren. . Voelen wat jou het beste past?
Ik laat jou graag weten welk traject of sessie voor jou het meest geschikt is.
Voel je warm welkom

Boek jouw call hier in >>

The Lunch chez Michèle

Wanneer mijn passie & purpose samen komen ontstaat er Magie.
Graag nodig ik je uit voor 'The Lunch chez Michèle'.
De ultieme voeding voor jouw Ziel. 
Even een moment voor jezelf. Om op te laden.
Te genieten van een home made natuurlijke & voedzame lunch aan een prachtige gedekte tafel.
 
Lees meer & aanmelden >>

Lieve Michèle, ik wil je nog even laten weten hoe vervuld ik was bij en na de lunch. Wat een prachtige vrouwen en hoe bijzonder hoe jij alles zo natuurlijk laat verlopen. En dank voor het geweldige eten dat je had bereid en sfeervol opgediend!
Bernadette

" Do more of the things

that makes your Soul happy "

Online

Online

Honor your Soul Desires

'Honor your Soul Desires' maakt een heerlijke positieve impact op jouw gevoelswereld en creëert een diepere verbinding met jezelf.
Je erkent
hoe jij je graag wilt voelen in het diepste van jouw ZielsZIJN.
En je ervaart meer rust, alignment & ontspanning.

Jouw Soul Desires zijn jouw anker en de basis van de hartgedragen keuzes die jij maakt.

Interesse?
 Schrijf je in voor het aanbod en inspiratie van Soul Practice.
Ontvang als eerste een persoonli
jk bericht wanneer Honor your Soul Desires LIVE gaat!
En ontvang on top off een onweerstaanbaar aanbod & een mega waardevolle bonus.

Coming soon

Coming soon

Plankje GELUK

Een kadootje voor jezelf of iemand anders. In samenwerking met mijn lieve zus Branwen van Douchekapje.nl is de creatie 'Plankje GELUK' geboren. Een mooie persoonlijke tekst op een authentiek plankje met bijbehorend sjabloon in je favoriete kleur is een eye-catcher voor in je huis, je praktijk of om als kado te geven aan iemand die je dierbaar is. Interesse? En wil je op de hoogte blijven?  
Schrijf je in voor het aanbod en inspiratie van Soul Practice.

Happy Energizers

Teamwork makes Dreamwork!
Soulsister, Yoga-docente & coach Jeaniëlle van Osnabrugge van Puur in Balans en ik delen met veel liefde & plezier onze kennis & persoonlijke ervaringen.
Een 6-weeks programma die je kan volgen in je eigen tijd & tempo. Voor meer energie, balans en meer ontspanning in jouw leven. Interesse? 
En wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor het aanbod en inspiratie van Soul Practice. En ontvang als eerste een persoonlijk bericht wanneer Happy Energizers LIVE gaat!

Podcast

Deze Podcast is speciaal voor jou! Om jou te inspireren je unieke, pure en kleurrijkste WARE zelf te beleven, geven en te delen. In deze gloednieuwe Podcast bewegen we mee met de energie, houden we het speels en wisselen we af. De ene keer een korte inspiratie sessie, een verhaal, meditatie of visualisatie. Een volgende keer deel ik graag iets met jou uit mijn persoonlijke reis. Mijn belangrijkste struggles en lessons learned. En hoe ik diepgaande shifts heb kunnen maken om ...
Lees meer >>

The Lunch chez Michèle - Special Summer Edition

Wanneer mijn passie & purpose samen komen ontstaat er Magie. Graag nodig ik je uit voor deze Speciale Summer editie op vrijdag 23 juni 2023. De ultieme voeding voor jouw Ziel. 

Even een moment voor jezelf. Om op te laden.
Te genieten van een home made natuurlijke & voedzame lunch aan een prachtige gedekte tafel. 

Lees meer & aanmelden >>

Online audio-reeks
Golden combi: Heartfelt Desires & Aligned Values

Leven in lijn met je zielsverlangens en waarden brengt jouw alignment, rust & ruimte. Wanneer je deze gouden combi eenmaal helder hebt in hart, hoofd & buik gaat er een nieuwe wereld voor je open.

Dit is DE Gouden Combi om keuzes te maken die passen bij je hart & Ziel en wat jij écht belangrijk vindt. Z
onder je continue aan te passen. Het tijdperk van twijfelen, wikken & wegen is voorgoed voorbij. Wat rest is helderheid, inzicht & richting. 

Schrijf je in voor het aanbod & inspiratie van Soul Practice 
en ontvang als eerste een persoonlijk bericht wanneer deze Gouden Combi LIVE gaat! 

Nieuws!

Wil je graag op de hoogte zijn van het allernieuwste aanbod
en inspiratie ontvangen van Soul Practice?

Inschrijven aanbod & inspiratie
bottom of page